Támogatóknak

A Színházi Ifjúsági Alkotóműhely színházpedagógiai programja elsősorban gyermekvédelmi gondoskodásban élő, határon túli és más hátrányos helyzetű fiatalokat szólít meg. Összművészeti progamunkba várunk minden olyan 8 és 23 év közötti fiatalt, aki kellő elhivatottságot érez, hogy az adott évad kezdetétől a színpadi bemutatóig és a későbbi előadásokig velünk tart ezen az úton.

Létrejövő színdarabjaink minden szerepe, minden karaktere a résztvevő fiatalokra szabott, az ő érzéseikből, történeteikből, tapasztalataikból építkezik. Így nálunk mindenki valóban a neki való szerepet kapja, és a darabbal is könnyebben azonosul, hiszen személyes érintettsége van benne. Jelmondatunk: „Veletek írjuk és rólatok szól majd!”

Miben tud Ön segíteni?

Célunk, hogy ez a program ne érjen véget az első projekt, a Vigyázz, hova lépsz! hangjáték bemutatásával. A hangjátékhoz tartozó különleges hangulatú kiállítást szeretnénk még hosszú időn át utaztatni, és az ország különböző szegleteibe eljuttatni, ahol az előadáson túl interaktív pódiumbeszélgetésekkel, drámafoglalkozással, kreatív foglalkozásokkal bővítjük az egy-egy napos látogatást.

A folytatásban újabb fiatalokkal újabb művek alkotói folyamatát szeretnénk végigvinni, amelyhez sok-sok támogató összefogására van szükség.

Csatlakozzon Ön is!

Legyen partnerünk a Színházi Ifjúsági Alkotóműhely jövőbe mutató programjának megvalósításában.

Mit jelent nekem a SZIA Színház?
Önmegvalósítást, szeretetet, hitet. A hitet, ami által minden álom valósággá válik! (Patrícia)

Az egész életünkre hatással lesz ez az élmény. Persze nehéz és fáradságos munka is volt, de kit érdekel – ha közben egy ilyen program résztvevője lehet?

Egyszerűen
mesés érzés a SZIA Színház tagjának lenni! (Sophie)

Minden perc nagyon jó volt, amit a SZIA Színházzal tölthettem. Érdekes, tanulságos – sohasem fogom elfelejteni! (Kálmán)

Nagyon sokat adott nekem a SZIA Színház. Nemcsak élményeket, de rengeteg vidámságot és azt a biztos tudatot, hogy itt mindenki segít a másiknak, ha szüksége van rá. Felemelő élmény volt, imádtam minden egyes pillanatot, amit veletek tölthettem! (Bianka)

A legfontosabb, amit itt kaptam: bátorság.
És persze barátok. Meg új helyek, ahová eljuthattam.
A stúdiózás tetszett a legjobban, de felejthetetlen volt az is, amikor a hegyen voltunk a táncfilmet forgatni. (Gabika)

Támogatók és partnerek