Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT
A Színházi Ifjúsági Alkotóműhely Egyesület weboldal dizájnja és tartalma, azaz a szövegek, képek, grafikák és videók, szellemi tulajdonnak minősülnek és szerzői jogi védelem alatt állnak. A szellemi tulajdonnal kapcsolatos információkról, a tulajdonost megillető jogokról és jogorvoslati lehetőségekről a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala weboldalán olvashat bővebben.

Felelősség
A honlapon közölt tartalmak kizárólag tájékoztató céllal kerültek a weboldalra. Törekszünk arra, hogy az információk naprakészek és hitelesek legyenek, ennek ellenére előfordulhatnak benne pontatlanságok, valamint a technika gyors fejlődése következtében idővel elavult tartalmak. A tájékoztatásból eredő esetleges károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget.

A weboldalon számos forrást megjelölő külső hivatkozás található, azaz más weboldalakról származó link. Ezek a másik fél tulajdonát képező linkek nem automatikusan irányítják át a látogatót, csupán egy kapcsolódási lehetőséget nyújtanak az adott weboldalra.
A weboldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a kapcsolódó honlapok tartalmáért, annak technikai és jogszerű működéséért.

Szerzői jogi védelem
A weboldalon található tartalmak másolása, terjesztése és más weboldalon való publikálása kizárólag a szerző írásos beleegyezésével és a forrás megjelölésével lehetséges. Ugyanakkor tilos a weboldal tartalmát kereskedelmi céllal sokszorosítani, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik félnek továbbadni.

Egyéb technikai észrevétel: admin [a] szia-szinhaz [.] hu

Copyright © 2022 Színházi Ifjúsági Alkotóműhely. All rights reserved.