Jogi nyilatkozat

A Színházi Ifjúsági Alkotóműhely Egyesület weboldal dizájnja és tartalma, azaz a szövegek, képek, grafikák és videók, szellemi tulajdonnak minősülnek és szerzői jogi védelem alatt állnak. A szellemi tulajdonnal kapcsolatos információkról, a tulajdonost megillető jogokról és jogorvoslati lehetőségekről a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala weboldalán olvashat bővebben.

Felelősség
A honlapon közölt tartalmak kizárólag tájékoztató céllal kerültek a weboldalra. Törekszünk arra, hogy az információk naprakészek és hitelesek legyenek, ennek ellenére előfordulhatnak benne pontatlanságok, valamint a technika gyors fejlődése következtében idővel elavult tartalmak. A tájékoztatásból eredő esetleges károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget.

A weboldalon számos forrást megjelölő külső hivatkozás található, azaz más weboldalakról származó link. Ezek a másik fél tulajdonát képező linkek nem automatikusan irányítják át a látogatót, csupán egy kapcsolódási lehetőséget nyújtanak az adott weboldalra. A weboldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a kapcsolódó honlapok tartalmáért, annak technikai és jogszerű működéséért.

Szerzői jogi védelem
A weboldalon található tartalmak (ideértve az oldal teljes tartalmának, vagy annak egy részletét) másolása, terjesztése és más weboldalon való publikálása kizárólag a szerző (Színházi Ifjúsági Alkotóműhely) előzetes, írásos beleegyezésével és a forrás megjelölésével lehetséges. Ugyanakkor tilos a weboldal tartalmát kereskedelmi céllal sokszorosítani, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik félnek továbbadni.

A weboldal tartalmának felhasználásával, mint ráutaló magatartással (Ptk. 6:4.§, 6:5.§) a Színházi Ifjúsági Alkotóműhely és a Felhasználó között megállapodás jön létre, amely a Színházi Ifjúsági Alkotóműhely felhasználásról való tudomásszerzésével válik hatályossá. Ezen megállapodás értelmében a Felhasználó a felhasználás ellenértékeként minden megkezdett napi felhasználásért, naponta 30.000 Ft + ÁFA díjat köteles a Színházi Ifjúsági Alkotóműhely számára, az erről szóló felszólítás és számla kézhezvételétől számított 8 napon belül megfizetni. Jelen díj átalánydíj, amelynek összegét nem befolyásolja, hogy a Felhasználó milyen mennyiségű tartalmat használt fel.

Aki az oldal tartalmát a Színházi Ifjúsági Alkotóműhely előzetes, írásbeli engedélye nélkül felhasználja, jogsértést követ el. Amennyiben a fent megjelölt díjat határidőben nem fizeti meg, a jogsértés kiküszöbölése érdekében a Színházi Ifjúsági Alkotóműhely eljárást fog kezdeményezni mind a jogsértést elkövető weboldalának szolgáltatójánál (2001. évi CVIII. törvény 13./A. §), mind az illetékes bíróságon.

Egyéb technikai észrevétel: admin [a] szia-szinhaz [.] hu

Copyright © 2024 Színházi Ifjúsági Alkotóműhely. All rights reserved.